Een plek om rust te vinden in jezelf

  • Het niet meer stroomt? 
  • Bepaalde emoties de kop op steken en je raakt er niet van af?  
  • Er 'iets op je hangt', maar je weet niet wat? 
  • Je behoefte hebt aan zachtheid en loslaten? 


"JE HOEFT NIET TE WETEN, JE HOEFT NIET TE BEGRIJPEN, JE LICHAAM WEET, JE LICHAAM BEGRIJPT"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een Aroma Bliss sessie. Aroma Bliss helpt je loslaten en emoties een plek geven. Het zuivert en reinigt je energie. Aroma Bliss brengt je in een gelukzalige staat en verhoogt je energie of frequentie waardoor je weer het mooie kan gaan aantrekken. Er wordt ruimte gemaakt om nieuwe ideeën te ontvangen. Dit 'me-time' moment brengt je diep naar binnen in jezelf, in contact met je innerlijke zelf. Je komt tot rust en laat de energie weer door je lijf stromen. 

  • Je zenuwstelsel komt tot rust
  • Je ervaart lichtheid en zachtheid 
  • Je laat los wat nog aan je vasthangt  
  • Je voelt je herboren 


"JE HERSENEN VERWERKEN 2000 DATA PER SECONDE, JE LICHAAMSBEWUSTZIJN VERWERKT 400 000 000 DATA PER SECONDE"


Aroma Bliss is een zachte behandeling met blends van essentiële oliën. De oliën worden op de huid aangebracht. Het is een zachte techniek waarbij je jezelf in een diepe staat van ontspanning, tussen slapen en ontwaken, bevindt. Dit geeft jou ruimte om naar binnen bij jezelf te gaan. Je ervaart een diepe innerlijke rust en een gelukzalig gevoel 'bliss'.

Het reukzintuig staat in rechtstreeks contact met je hersenen. Essentiële oliën zijn triggers voor de neusreceptoren, die het limbische gedeelte van onze hersenen stimuleren. Om deze reden kunnen essentiële oliën je emoties beïnvloeden.

Hoe ziet een Aroma Bliss sessie er uit?
 
           

Aroma Bliss wordt uitgeoefend op je voeten en de voorzijde van je lichaam. Essentiële oliën worden op de voeten en bepaalde punten aangebracht. Vervolgens wordt er tijd gegeven aan het lichaam om in interactie te gaan met de oliën. 
           

Een Aroma Bliss sessie duurt 60 minuten. Na een gesprek zorg je ervoor dat je kledij los zit en makkelijk opzij te schuiven valt. Je neemt plaats op de massagetafel en het kan genieten beginnen. Jouw investering voor deze sessie bedraagt €55.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Aroma Bliss sessie.


VEELGESTELDE VRAGEN


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 24u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 24u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <24u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen of via bankoverschrijving. 

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 
Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. Tijdens een Aroma Bliss sessie wordt rechtstreeks op de huid gewerkt.

Laten we connecteren!
 Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079

Copyright Greet Gevers 2021