Massages op de blote huid

Een plek om terug te komen bij jezelf

Merk je dat?
 • De spieren in je rug en je nek gespannen of hard zijn als een blok beton?
 • Je spieren belast en vermoeid zijn en toe zijn aan iets kalmerend of ontspannends? 
 • Het je ontbreekt aan energie en je je moe en futloos voelt?
 • Je lichaam vol stress zit en je je niet meer kan ontspannen?
 • Je het meeste geniet van een massage op de blote huid?

"VAN EEN LEEG KOPJE KAN JE NIET SCHENKEN"

Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een Lief voor je Lijf moment op de blote huid.

Bij een ontspanningemassage ligt de nadruk op het brengen van ontspanning in lichaam en hoofd. 
Er wordt gebruik gemaak van diverse technieken die een kalmerende invloed hebben op het zenuwstelsel en de nervus vagus. Er wordt ook gebruik gemaakt van technieken uit de cranio sacrale therapie. Op een zachtere manier wordt het vastzittende weefsel uitgenodigd om los te komen in de ontspanning. Deze behandeling is ideaal voor vrouwen die heel veel stress ervaren of met een burn-out zitten.

Tijdens een Dieptemassage, die er steviger aan toe gaat, worden de knoopjes in je spieren aangepakt. In deze behandeling wordt de pijngrens al eens opgezocht en afgetast.

Een Raindrop sessie bestaat uit een afwisseling tussen zachte en diepere technieken in combinatie met 9 essentiële oliën op je huid. De oliën hebben een ontspannend effect op de spieren in je rug en versterken het lichaam. Essentiële oliën worden met een reflexologietechniek op de voeten aangebracht. Vervolgens worden ze op én langs de wervelkolom 'ingedruppeld'. Met zachte strijkbewegingen worden de oliën verder over de rug verspreid. Aansluitend volgt een intensere massage, die de olie diep in het lichaam doet dringen. Deze behandeling is een echt immuniteitsbooster.

De ontspanningsmassage is de basis van een Armoma Bliss massage, waarbij nadien op de voorzijde van je lichaam 6 essentiële oliën worden aangebracht die emoties balanceren en je een gelukzalig gevoel geven. Deze behandeling is ideaal voor als je met je emoties in de knoop zit.

Tijdens het gesprek voorafgaand aan de behandeling bespreken we samen welke behandeling op dat moment voor jou de beste optie is.

Dit 'me-time' moment brengt je weer in contact met je innerlijke zelf, brengt je tot rust en laat de energie weer door je lijf stromen. 

De voordelen van een behandeling op de blote huid
 • Je zenuwstelsel komt tot rust en wordt uitgenodigd tot herstel
 • Je lichaam vermindert de aanmaak van stresshormonen en produceert herstelhormonen
 • Verbetering van de circulatie en doorstroming in je lijf waardoor er meer soepelheid komt in harde plekjes
 • Het lichaam wordt structureel weer in balans gebracht
 • Verlichting in stijve, pijnlijke en gespannen spieren in de rug en de schouder
 • Je immuunsysteem krijgt een boost"AANRAKING IS EEN PRIMAIRE LEVENSBEHOEFTE"


Raindrop Technique is een therapeutische behandeling van je rug, voeten en nek met 100% zuivere essentiële oliën. 

De benaming 'Raindrop Technique' komt van het indruppelen van de essentiële olie als regendruppels op de rug. Zachte strijkbewegingen, zoals de vedertechniek gehanteerd bij de Lakota Indianen in Noord-Amerika én krachtigere reflexologie- en massagetechnieken op je rug wisselen zich af. 

Naast een weldadig effect op rug en nek zorgt deze behandeling voor diepe ontspanning. De essentiële oliën hebben een ontspannend effect op de spieren, ondersteunen de lichaamseigen kracht en sterken je lichaam aan. 

Hoe ziet een massage sessie er uit?
 
           

Deze massages worden uitgeoefend op de blote huid. 
           

De sessies duren 75 minuten. Na een gesprek ontbloot je voeten en rug en wikkel je jezelf in badlakens. Je neemt plaats op de massagetafel en het kan genieten beginnen. De investering voor een losse sessie bedraagt €105.

            

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten.


Klantenervaringen
 Veelgestelde vragen


Waar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 48u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <48u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 48u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <48u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen of via bankoverschrijving voor je sessie of beurtenkaart. De investering voor een sessie bedraagt €105 en voor een 3 beurtenkaart €300.

Waarom is het beter om met een beurtenkaart te werken? 
Met de 3, 5 of 10 beurtenkaart ben je verzekerd van langdurige rust in je lijf. Eén enkele sessie brengt je lijf tot rust, maar om die rust te kunnen blijven behouden, is er meer nodig. Elke sessie komt je zenuwstelsel meer en meer tot rust totdat je lichaam de normale staat van 'ontspannen' zijn weer als de 'juiste' staat van zijn aanneemt. 

Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 

Deze behandelingen worden uitgevoerd op de blote huid.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023