Lief voor je lijf
Een plek om terug te komen bij jezelf


Merk je dat


 • Komt je hoofd moeilijk tot rust?
 • Voel je stijfheid in je schouder(s)?
 • Zit er spanning in je nek wanneer je je hoofd naar links of rechts draait?
 • Heb je last van koude handen en/of voeten?
 • Slaap je minder goed in of word je wakker tijdens het slapen?
 • Je liever een massage of behandeling op de kledij verkiest zodat je jezelf niet moet ontdoen van kledij? In plaats van een behandeling de blote huid?

"RUST MOET JE NIET VERDIENEN, RUST HEB JE NODIG"


Is jouw antwoord op 1 of meerdere vragen JA dan is NU het moment voor een Lijf voor je Lijf Shiatsu behandeling. Een Shiatsu sessie haalt de stress uit je hoofd en je lijf. Deze drukpuntmassage werkt met meridianen en acupunctuurpunten als uitgangsbasis. De stretchings en het schudden van je lijf maakt gespannen spieren & stijve gewrichten los en brengt rust in je zenuwstelsel. Er worden ook technieken uit o.a. Holistic Pulsing en Cranio sacrale therapie geïntegreerd tijdens deze sessie op de kledij.
Dit 'me-time' moment brengt je weer in contact met je innerlijke zelf, brengt je tot rust en laat je levensenergie weer vlotjes door je lijf stromen. 

De voordelen voor je lichaam


 • je zenuwstelsel komt tot rust
 • het lichaam wordt structureel weer in balans gebracht
 • je hoofd en je hele lijf ontspant doordat je lichaam opgehoopte spanning loslaat
 • de lichaamsenergie wordt in beweging gebracht en het zelfgenezend vermogen dat het lichaam bezit, wordt aangesproken en geactiveerd
 • bewuste of onbewuste blokkades die in het lichaam aanwezig zijn, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, krijgen aandacht door aanraking

"ZELFZORG VERDIENT EEN PLEK IN JE AGENDA"


Shiatsu


Shiatsu is een hedendaagse toepassing van traditionele Japanse geneeskundige principes. 

Deze 'vingerdruk'-massage focust op het netwerk van energiebanen of meridianen die door het lichaam lopen. Vanuit dit netwerk van 'snelwegen' stroomt energie naar de organen en de rest van het lichaam. 

Blokkades of opstoppingen op deze meridianen, te vergelijken met file op de autostrade, kunnen fysieke, mentale en/of emotionele klachten veroorzaken. 

Tijdens een Shiatsu sessie wordt er gewerkt aan het harmoniseren en het doorstromen van de lichaamsenergie, de Qi of Ki

Dit gebeurt door de behandeling van drukpunten, meridianen, spieren, gewrichten en organen. 
Op die manier komt jouw lichaam opnieuw in balans. 

Tijdens een shiatsu sessie bij Lief worden ook andere stretchings of therapieën geïntegreerd zoals bijvoorbeeld Holistic Pulsing en Cranio Sacrale therapie afhankelijk van de noden en behoeften van jouw lichaam.

Hoe ziet een shiatsu sessie er uit?
 
           

Shiatsu wordt uitgeoefend op de kledij. Je hele lichaam, van kop tot teen, wordt onder handen genomen. Drukpunten, meridianen en organen worden behandeld. Op die manier komt jouw lichaam opnieuw in balans.
           

Een shiatsu behandeling duurt 75 minuten. Na een kort gesprek en een eventuele iTovi scan leg je je neer op de foton (mat) en geniet je van een Shiatsu behandeling. 
Tijdens jouw rustgevende sessie wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën die de behandeling verdiepen.
Als je losse, comfortabele kledij draagt tijdens jouw sessie kan nog meer genieten. 
De investering bedraagt €105.
           

Heb jij nog vragen? Ik kan je helpen! Je kan altijd contact met me opnemen als je meer wil weten over een Shiatsu sessie.

Klantenervaringen
VEELGESTELDE VRAGENWaar vinden de één op één sessies plaats? 
De sessies vinden plaats in het centrum Greet Gevers - Lief voor je lijf. Gladiolenstraat 10 - 3510 Kermt 

Kan ik mijn sessie annuleren? 
Annulatie van een sessie kan kosteloos tot 48u vóór je sessie plaatsvindt. Indien je een sessie annuleert <24u op voorhand wordt de sessie aangerekend. Gelieve steeds (telefonisch) te verwittigen wanneer je je afspraak niet kan nakomen op het nummer 0497 31 31 63.

Kan ik mijn afspraak wijzigen? 
Tot 48u vóórdat je sessie plaatsvindt, kan je je afspraak (online) wijzigen. <48u op voorhand neem je best telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe kan ik een sessie boeken? 
Je kan via de online agenda je afspraak inplannen. Een afspraak kan ook via mail (greet@greetgevers.com) of SMS (0497 31 31 63) aangevraagd worden. 

Hoe kan ik betalen voor mijn afspraak? 
Je kan contant betalen of via bankoverschrijving voor je sessie of beurtenkaart. De investering voor een sessie bedraagt €105 en voor een 3 beurtenkaart €300.

Waarom is het beter om met een beurtenkaart te werken? 

Met de 3, 5 of 10 beurtenkaart ben je verzekerd van langdurige rust in je lijf. Eén enkele sessie brengt je lijf tot rust, maar om die rust te kunnen blijven behouden, is er meer nodig. Elke sessie komt je zenuwstelsel meer en meer tot rust totdat je lichaam de normale staat van 'ontspannen' zijn weer als de 'juiste' staat van zijn aanneemt.


Welke kledij draag ik best tijdens de sessie? 

Voor je eigen comfort tijdens de sessie draag je best gemakkelijke en loszittende kledij zoals een broek of legging en T-shirt of trui. Bij Shiatsu wordt op de kledij gewerkt.

Greet Gevers - Lief voor je Lijf
Greet Gevers - Gladiolenstraat 10, 3510 Kermt - 0497 31 31 63 - greet@greetgevers.com - BTW: 0885-864-079
Copyright Greet Gevers 2023